Facebook ID: 586001523
Facebook Username: mahije.ferataj
Facebook Name: Mahije Ferataj
Mahije Ferataj
Mahije Ferataj
10/14/2017 at 22:14. Facebook
Miftar Prishtina
Mentor Thaqi
Mahije Ferataj
Mahije Ferataj
10/12/2017 at 10:31. Facebook
Kuriozitet, sesa larg mund te shkoj çmenduria njerezore! Shikone sekuencen 1 minuteshe te kandidatit per kryetar te komunes se Hanit te Elezit, dhe do e kuptoni se ky " tipi" qenka ne gjendje me te rende mentale sesa Ladrovci. A ka mbet ndonje kriminel pa u kandidua per kryetar dhe deri kur keshtu???!!! Ky vertete, po e mbajka me krenari mbiemrin qe e ka hahaha..
Kuriozitet sesa larg mund te shkoj çmenduria njerezore Shikone sekuencen 1 minuteshe

Flash24.info

facebook.com
Fitim Hajzeraj
Nurije Visoqi
Mahije Ferataj
Mahije Ferataj
10/11/2017 at 21:07. Facebook
Ilmi Shajkovci
Shpend Bicaj
Hajdin Ratkoceri
Murtezi Ismet
O truthare, ty t'ka rrah e gjithe Kosova, dhe te gjitha trojet ku flitet "shqipja", se na ndyve me gjuhe, e me komb! "Marrja rrin, e i zoti s'rrin"- thenie e urte..
O truthare ty t'ka rrah e gjithe Kosova dhe te gjitha trojet

Kamera e Fshehur

gazetapress.net
Halit Rrahmani
Bekim Kabashi
Xhavit Halili
Mahije Ferataj posted on 09/21/2017
Mahije Ferataj posted on 09/21/2017

Blitz

facebook.com