Sadik Shala posted on 09/12/2015
Sadik Shala posted on 09/12/2015

Sadik's cover photo

Abaz Vera Shala
Sadik Shala
Sadik Shala posted on 01/28/2015
Sadik Shala posted on 01/28/2015

Cudira Nga Bota

Loni Kabashi
Sejdi Arifaj
Për Trepçën vendosin kosovarët. Të qohemi në ndihmë të Trepçës jashtë tradhtarët
Për Trepçën vendosin kosovarët Të qohemi në ndihmë të Trepçës jashtë tradhtarët

Për Trepçën vendosin komunat e veriut!

koha.net
Tradhtarët jashtë Kosovës të qohemi në këmbë e ta shpëtojmë Kosovën nga tradhtarët. Ju lutemi shpërndajeni
Tradhtarët jashtë Kosovës të qohemi në këmbë e ta shpëtojmë Kosovën nga

Nis seanca, nuk diskutohet për Trepçën

rtklive.com
Ju lutemi popull i dashur i Kosovës të quhemi në këmbë ta largojmë këtë lidership në përkrahje të sërbisë kta tradhtarë nuk i duhen popullit të Kosovës. Ju lutemi shpërndajeni
Ju lutemi popull i dashur i Kosovës të quhemi në këmbë ta

Qeveria: Statusi i “Trepçës” do të rregullohet me Strategji dhe Ligj të veçantë

koha.net