Facebook ID: 1736932310
Facebook Username: jenny.berg.9210
Facebook Name: Jenny Berg
Jenny Berg
Jenny Berg
07/17/2018 at 18:13. Facebook
Jenny Berg posted on 07/17/2018
Jenny Berg posted on 07/17/2018

Jenny's cover photo

Ni som tror vegetarianer o veganer endast käkar sallad...ni bör "walk in my shoes for a while" ...man mår så mycket bättre utan tillsatser, kött o animaliska produkter...man slipper ledbesvär..uppsvälld mage..huvudvärk o är sällan sjuk..peppar peppar..däremot har jag svårt att avstå socker helt då jag blir en bitterfitta o smider mordiska planer då jag avstår helt..men med måtta o prio1 att ta... View more »
Ni som tror vegetarianer o veganer endast käkar sallad ni bör "walk
Ulrika Högdahl
Jenny Berg
Jenny Berg posted on 06/16/2018
Jenny Berg posted on 06/16/2018

Michelle Malkin Investigates

facebook.com
Tycker det är kul att min dotter blir mer o mer lik sin mormor...ibland gapskrattar vi åt att de står så lika...o använder sig av gester o höjer pekfingret likadant när de ska prata allvar med någon lr tillrättavisa någon. Leah säger tex att" mommo vill att jag ska ha den klänningen".när hon väljer kläder...när vi gungar säger hon " mamma det känns som mommo är här när jag gungar"..idag... View more »
Tycker det är kul att min dotter blir mer o mer lik
2 timmars PW..o kan ju inte låta bli att plocka alla blommor jag ser på vägen hem..jepp nån syren i nåns trädgård ute på gatan norpar jag oxå med såklart när ingen ser...jag kan ju inte hjälpa att jag blir så jävla lycklig av blommor bara! Nu hem o göra sig fin för bröllop i Oslo..o sen båtresa till Strömstad...
2 timmars PW o kan ju inte låta bli att plocka alla
Saknar denna stilige gosse ❤ även om han inte är hemma så ofta så älskar jag att han använder morsans armband som han finurligt stulit i badrumsskåpet ....
Saknar denna stilige gosse ❤ även om han inte är hemma så
Marie Johnsson
Jenny Berg
Jenny Berg posted on 05/02/2018
Jenny Berg posted on 05/02/2018

Oslo Business Forum

facebook.com
Stockholm i mitt hjärta...
Stockholm i mitt hjärta
Får man lov att skryta lite? ..så stolt över min son att jag går av på mitten..lr som jag sa när han var liten o folk tyckte han var en ordentlig o fin kille...att jag blev så stolt så att jag växte 1 meter.. japp!
Får man lov att skryta lite så stolt över min son att
Gittan Bryntesson Björkholtz
Morgonbestyr ❄
Morgonbestyr ❄
Ann Sundberg Haglund