Lela Neziri
Vjollca Haradinaj
Ndegjo dhe harro cdo gje, duke filluar nga vetja, hmm..
Ndegjo dhe harro cdo gje duke filluar nga vetja hmm

Lara Fabian - Quedate (musica y letra)

FACEBOOK.COM