Facebook ID: 100000255556395
Facebook Username: adriann.veseli.5
Facebook Name: Adrian Veseli
Adrian Veseli posted on 10/09/2017
Adrian Veseli posted on 10/09/2017

Lajthia

Lumnije Veseli
Ismet Behluli
Adrian Veseli posted on 09/25/2017
Adrian Veseli posted on 09/25/2017

Art dhe Letërsi

facebook.com
Adrian Veseli posted on 09/25/2017
Adrian Veseli posted on 09/25/2017

Aforizma

Adrian Veseli posted on 09/22/2017
Adrian Veseli posted on 09/22/2017

Lëvizja Vetëvendosje - Shtime

Adrian Veseli posted on 09/21/2017
Adrian Veseli posted on 09/21/2017

Koha.net

koha.net
Adrian Veseli posted on 09/21/2017
Adrian Veseli posted on 09/21/2017

Koha.net

koha.net
Ramiz Fazliu
Adrian Veseli posted on 09/20/2017
Adrian Veseli posted on 09/20/2017

Lajthia

Adrian Veseli posted on 09/19/2017
Adrian Veseli posted on 09/19/2017

My Universe Store

facebook.com
Adrian Veseli posted on 09/16/2017
Adrian Veseli posted on 09/16/2017

Hajgare Hiq Pa Marre

Adrian Veseli posted on 09/11/2017
Adrian Veseli posted on 09/11/2017

Në Kohë

nekohe.com